HTML

a-mentalista.blog.hu

Hírek a mentalisták világából, beszámolók a jelentősebb eseményekről és történelmi visszatekintés a mentalizmusra.

Friss topikok

Linkblog

A mentalista reklám nélkül

2009.02.02. 22:27 Danny Blue

A mentalista reklám nélkül

1. epizód

 

Az RTL hát leadta a mentalista sorozat első epizódját, a szikronhang tökéletes, bár lehetne benne egy kicsit több sárm, ahogy az Simon Baker hangjából tökéletesen érződik. Mindenesetre ebből a sorozatból talán tisztább egy mentalista hozzáállása a dolgokhoz és a saját szakmája.

A következő rész Vörös Haj névre hallgat.

Az következő epizód ismertetése: Egy kaliforniai kisvárosban találnak egy halott fiatal lányt. A csapat ennek ügyében nyomoz. Ám míg a legtöbben a lány barátját egy helyi gengszter tartanak gyanúsnak, addig Patrick megint saját elmélete szerint nyomoz, és egész más elképzelése van a történtekről. Csapdát állít az étteremben, ahol a lány pincérnőként dolgozott, remélve, hogy ezzel előcsalja a gyilkost, akiről meggyőződése, hogy még kezdő, és nem igazán ura a vágyainak. A csapda azonban nem sikerül.

Vajon mennyire lesz sikeres a sorozat Magyarországon?!

Szólj hozzá!

Címkék: tv sorozat rtl klub mentalista

A bejegyzés trackback címe:

https://a-mentalista.blog.hu/api/trackback/id/tr61919220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása