HTML

a-mentalista.blog.hu

Hírek a mentalisták világából, beszámolók a jelentősebb eseményekről és történelmi visszatekintés a mentalizmusra.

Friss topikok

Linkblog

Danny Blue újra iskolába jár

2009.01.30. 14:45 Danny Blue

Danny Blue újra iskolába jár

Köszönjük az alábbi cikket a mentalizmus.hu-nak!

 

Uri Geller utódja, a kiválasztott mentalista, Danny Blue januárban országos körútba kezdett, melynek során számos iskolába ellátogat. Tavaly rengetegen keresték meg a népszerű mentalistát, ezért úgy döntött, hogy bejárja az ország iskoláit szórakoztatási és oktatási célokkal.

Az ötlet kidolgozása során fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy a program akár tehetségkutatóként is működhet, hiszen figyelni fog arra, hogy a diákok között akad –e született tehetség.

A népszerű mentalista egy órás előadásai során a nebulók számára könnyed, vidám műsorral készül, de a vidám légkör megteremtése mellett hasznos dolgokra szeretné megtanítani a hallgatóságot.

Danny a 3 hónapra tervezett turné során kb. 180 iskolába és 36.000 diákhoz(7-18) látogat el. A műsor szórakoztató jellege mellett a  fiatalok megtapasztalhatják, hogy a koncentráció segítségével bármi lehetséges. Danny próbára teszi a diákok logikáját, játékos formában megbizonyosodatnak a gondolatok pozitív erejéről is. 

Danny Blue, a mentalista

A „Kiválasztott” című TV2-es műsorban, Uri Geller és a nézők is őt tartották a legjobbnak. Már ezt megelőzően is sikeres előadássorozatot tudhatott maga mögött az Articsóka színpadán, de ezt követően a Rutkai Éva színházban még magasabbra emelte a mércét. Olyan mentalista show műsorokat állított össze, amivel sok embernek szerzett felejthetetlen élményt.

Ha szeretnéd, hogy Danny a Te iskoládba is ellátogasson, írj a suli@danny-blue.com címre!

 

Forrás: mentalizmus.hu

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 előadás iskola show blue turné mentalista danny uri geller kiválasztott

A bejegyzés trackback címe:

https://a-mentalista.blog.hu/api/trackback/id/tr77912461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása