HTML

a-mentalista.blog.hu

Hírek a mentalisták világából, beszámolók a jelentősebb eseményekről és történelmi visszatekintés a mentalizmusra.

Friss topikok

Linkblog

Élő műsorban evett piócát a mentalista(!?)

2009.01.28. 00:58 Danny Blue

Élő műsorban evett piócát a mentalista(!?)

 

Az Uri utódja kereső műsort hát nem csak a Pro7 csatorna rendelte be újabb évadra, hanem a TV2 anyacsatornája, a holland SBS6 is. A kettőnek így a költsége jóval kevesebb, mivel mindkét csatornára ugyanabból a stúdióból közvetítik a műsort.

És hát mentalistaként azért az ember követi az eseményeket világszerte - (telepatikusan :-))értesül, hogy hogy állnak a dolgok külföldön. Így jutott el hozzám Breiner Tamás barátomtól a hír egy igen érdekes versenyzőről.

Azt hiszem a kép is magáért beszél:

 

 

 

       Hát, íme Vincent!

 

  

 Alapvetően nem hiszek abban, hogy egy mentalistát túl kéne misztifikálni, egyszerűen jó előadóművész jó megfigyelőképességgel és emberi érzékkel, kész. Persze mindenkinek szíve joga, hogy milyen stylingban jelenik meg.

 

 

Történt így, hogy a kedves fiatalember elindult a holland kiválasztottban. Rendje módja szerint be is mutatták, hogy ő mennyire gázos, ugyanis az emberi vér a tápláléka, vagy valami ilyesmi. Itt már személyiségproblémák lehetnek, ugyanis, nem Drakula utódját keresik, bár az is érdekes show lehetne...

Emberünk rögtön be is szól valamit Urinak, ugyan nem azért, mert olyan típus, hanem mert egyszerűen nem érti a kérdést. Saját tenyerének felmetszése és pár vámpírvarázsige eldúdolása után rá is tér a lényegre. Egyik nézőt megkéri, hogy válasszon ki egy sátánista könyvből egy szimbólumot, majd azt rajzolja le. Miközben a néző választ, ő szépen körbesózza védelemből az illető hölgyet. Majd a hölgy az utasítás szerint a saját szájába veszi a rajzát. És jön a letakart kehely, amit a sztárvendég kezébe ad, aki mitsemsejtve megfogja.

A sokk és az undor akkor jön rá mindenkire, mikor a kelyhet takaró kendőt eltávolíjta előadóművészünk. 20-30 darab szép megtermett meztelen csiga-szerű teremtmény tűnik elő, melyek mindegyik valahogyan a kehely falára vannak ragadva. Hopp, egy hirtelen ki is esik a kehelyből, miközben mi is rájövünk, hogy szürke színük nem csigát rejtenek, hanem egy, ill. 30 vérszívó piócát. Természetesen a kifelé kászálódó undormány teremtmények közelében kikívánkozik a kehely vendégünk kezéből, és a földön összetörik. Hihetetlen rutinnal megáldott előadónk pedig fogja és felveszi a kehely még épp részét és rögtönözve hátraviszi templomi díszletébe, ahol még elmormol pár varázsigét, amibe valahogyan az "egessegedre" is belefért.

Rögtön ki is derül miért. Megeszi az egyik csúszómászó állatkát és annak a vérével egy táblára rajzolja az ábrát, melyet szerinte a néző választott. És stimmel!!!

Uri mindeközben idegesen izgett-mozgott, majd szigorúan elmondta véleményét a produkcióról, amivel egyetértek: UNDORÍTÓ. Élő teremtményeket enni és azok vérével gusztustalankodni. Még annyi volt a megjegyzése, hogy ha rajta múlna, többet nem léphetne fel a műsorban. Legnagyobb megdöbbenésemre Vincent mégis továbbjutott.

 

"Egy szóval tudnám az előadásodat jellemezni: GUSZTUSTALAN!"

Csak erős idegzetűeknek:

  

UPDATE a német showból:

Amila, a szőke mentalista újrapróbálkozhatott vizestartályos mutatványával és ezúttal sikerült is neki a kódot megfejtenie. A műsorból Danny Ocean esett ki.(a név a George Clooney által játszott sármos kaszinótolvajtól lehet ismert) Végre, névadója rutinos fellépése nagyon hiányzott belőle.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-mentalista.blog.hu/api/trackback/id/tr92907521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása