HTML

a-mentalista.blog.hu

Hírek a mentalisták világából, beszámolók a jelentősebb eseményekről és történelmi visszatekintés a mentalizmusra.

Friss topikok

Linkblog

Fuldokló mentalistanő Uri Geller műsorában

2009.01.21. 02:28 Danny Blue

Fuldokló mentalistanő Uri Geller műsorában

 

Január 13.-a óta Uri Geller immár másodszor keresi az utódját Németországban. Először furcsálltam, hogy minek neki két utód egy országban, majd mikor kiderült, hogy a tavalyi utód addig marad utód, míg le nem váltja az új. Megijedtem hát, mivel ha itthon is lenne még egy Kiválasztott, félthetném a címemet, de megnyugtatásomra sietett egy napilap.

Visszatérve a germán földekre, immár a versenyzők közt svájci duó, indián árnyékvadász kopasz pszichóelméből kettő is, Frodo-féle hobbitból is kettővel jelentkezik a "Next Uri Geller" második évada. A január 20.-ai műsorból pedig kiemelendő egy mentalista nő, aki információim szerint kígyóbűvölőből lett átnevelve. Sajnos elég sikertelenül, mivel első mutatványa kudarcba fulladt. Mindez még nem is lett volna gond, de ebben a mutatványban az életét tette kockára.

Adott egy emberméretű henger, melyben térdig áll a víz. A henger fedele lelakatolható, de a lakat rögzítésére szolgáló kar elforgatásakor víz ömlik a hengerbe. Azaz elkezd megtelni a tartály. Női mentalistánknak kevés ideje marad csupán hogy kitalálja a lakat kódját, melyet korábban a magát viccesnek tartó kelet-német humorista állított be. Sajnos azonban nem sikerül kitalálni a kódot, legalábbis csak két számjegyet. De mivel így a lakat, és általa a csap is a helyén marad, a tartály megtelik, a zár nem enged, a víz ömlik ki a tartályból, az egyetlen női mentalista pedig utód nélkül hagyná itt a testét. Szerencsére a televíziós műsorvzetők "scheisse" kiáltásait pár ügyes tévés "handwerker"(vízszerelő) ellensúlyozza és elvágják a bicikliláncot. 20 másodpercig tartani a levegőt nem egyszerű, (ugyan volt olyan szabadulóművész, akinek sikerült még ezt is) de sikerül végül épségben megúszni ezt a kellően vizes mutatványt.

 

 

 

 Számkitalálás kézen át

 

 

 

  

  

 Jönnek a szerszámosok

 

 

 

 

 

 

 

 Nagy levegő...

 

 

 

Urira persze lehet számítani, mert elmondja, hogy neki ennek ellenére tetszett a mutatvány. Igaza van, mert rosszabbul is elsülhetett volna.

A teljes videó itt: Pro7 Amila

Alapvetően a műsor, annak ellenére hogy már második évadja fut, tartogat meglepetéseket és színvonalas produkciókat, természetesen a műfaj és a szórakozás kedvelőinek. Mondjuk az indián az nekem sok, de sajnos a németeknek be fog jönni, nem csoda, tavaly is egy hollós bajor szőkegyerek nyerte az ottani Kiválasztottat.

Szólj hozzá!

Címkék: tv indián veszélyes pro 7 next produkció mentalista uri geller

A bejegyzés trackback címe:

https://a-mentalista.blog.hu/api/trackback/id/tr29892461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása